Előfizetői tartalom

Itt a lista azokról a boltokról, amikbe hamarosan már nem tudsz bemenni

Portfolio
Egyre elterjedtebbé válnak az online felületű vásárlások, ami a szokványos kiskereskedelmi egységek átalakulását, illetve fejlődését irányozza elő. Felmerül a kérdés, hogy a jövőben talán lesznek olyan boltok vagy áruházláncok, amelyek teljesen eltűnnek a piacról fizikai formájukban, és csupán online lesznek elérhetőek. 13 kiskereskedelmi kategóriát vizsgálva, a JLL felmérést készített a kérdés megválaszolására, amelyben a fogyasztói véleményekre, a boltok bezárási és eladási statisztikáira, illetve az e-kereskedelem térhódítására összpontosítottak - szerepel a CNBC cikkében.

A felmérés egyik eredménye, hogy több tényező is befolyásolja a vásárlókat, amikor az online vagy a valóságos bolti vásárlás mellett döntenek. Meghatározó, hogy mennyi idejük van, szeretnék-e megfogni a terméket vagy sem, illetve, hogy mennyit hajlandóak költeni a vásárlás során. Ezek alapján 13 kiskereskedelmi kategóriát különítettek el, amelyek közül az első négy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés