Előfizetői tartalom

Budapest még soha nem volt ilyen népszerű

Portfolio
Bár az augusztusi KSH statisztikák csupán októberben látnak napvilágot, az már most egészen bizonyos, hogy idén nyáron számos rekordot megdöntött a magyarországi turizmus. Míg Magyarország nyári turisztikai kínálata, strandjai soha nem látott számú látogatót fogadtak, a kulturális rendezvények és fesztiválok iránti érdeklődés is új magaslatokba emelkedett. A Magyarországot érintő légi közlekedés szintén minden eddigit felülmúló eredményeket hozott, Budapest akár az elmúlt tíz év legsikeresebb szezonját is zárhatja az idén - áll a Magyar Turizmus Zrt. összefoglalójában.

Minden jelentős turisztikai mutató növekedettA nyár első két hónapjában a KSH előzetes adatai alapján mind a külföldi, mind a belföldi vendégéjszakák száma, mind pedig a kereskedelmi szálláshelyek szállásdíjbevétele jelentősen bővült 2014 hasonló időszakához képest. Kiemelendő a júliusi hónap, mikor is a külföldi vendégéjszakák száma és a kereskedelmi szálláshelyek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés