FONTOS Okosban oldja meg a kormány a legnagyobb 2024-es problémáját
 
Előfizetői tartalom

Budapesten nagyon jó élni - Újabb világlistán szerepel szeretett fővárosunk

Portfolio
Újabb ranglistán szerepelt előkelő helyen Budapest. A The Telegraph - elég sajátos módon - összegyűjtötte azt a 20 helyet, ahol szerintük a világon a legjobb élni és ahol most érdemes ingatlant vásárolni. A listában nagy szerep jutott a boroknak és meglehetősen lazán vették a hely fogalmát, így történhetett, hogy fővárosunkban az élet annyira jó, hogy egész országokkal és régiókkal vetekszik, sőt, többet maga mögé is utasított. Olvass tovább, és tudd meg, hol olyan jó élni, mint Budapesten!

Részeg férfiak kezeslábasban. 20. CiprusA földközi-tengeri sziget a gazdasági nehézségei ellenére is egy életre szóló befektetés lehet, gazdag történelemmel, tengerrel, napfénnyel és kiváló konyhával. A legnagyobb városban, Limassolban egy egyszobás lakás 105 ezer font (kb. 39 millió forint). 19. Bajorország (Németország)A zöld dombok és a gyönyörű kastélyok mellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés