Előfizetői tartalom

Ezen a listán bronzérmes Budapest

Portfolio
Varsó, Vilnius és Budapest a három legolcsóbb úti cél Európában - derül ki a Daily Mail elemzéséből. A vásárlói kosárba került 12 féle termék és szolgáltatás között szerepelnek az étkezés, szállás, látnivalók és a városi közlekedés költségei is. A top tizes listára a 8 kelet-európai város mellé még Lisszabon és Athén fért fel.

Újdonság a tavalyi évhez képest, hogy Varsó megelőzte Vilniust, köszönhetően a Vilniusban bekövetkezett 15%-os áremelkedésnek. A második legnépesebb lengyel város Krakkó is javított pozícióján, ami a turisztikai költségek 8,5%-os mérséklődésével magyarázható. A tömegközlekedés tekintetében a két lengyel várost Moszkva előzi meg, ahol egy kétnapos korlátlan tömegközlekedési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés