Előfizetői tartalom

Futurisztikus épületekkel zárkóznak fel Európához a szerencsésebb megyeszékhelyek

Portfolio
International School of Debrecen néven kezdhetik el hamarosan a legújabb, nemzetközi rendszerű képzést biztosító iskola építését Debrecenben. A Nagyerdő melletti intézmény kör alakú területe átmenetet képez a mesterséges és a természeti környezet között. Az átadást követően, az új iskolában összesen 500 diák tanulhat majd - írja a Forbes. Nem ez azonban az egyetlen oktatási vagy K+F fejlesztés az Alföld városaiban.

Debrecen mellett Szegedet és Kecskemétet is ki lehet emelni, ha a Budapesten túli nagyobb beruházásokról van szó. Az alábbiakban ezek közül mutatunk be egyet-egyet.International School of DebrecenAz épület megtervezésére kiírt tervpályázat nyertese a BORD Építész Stúdió lett, akik a hagyományokkal szakítva egy teljesen új, modern épületet álmodtak meg a Nagyerdő melletti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés