Előfizetői tartalom

Kiderült, miért nem működik még a BuBi

Portfolio
A MOL Bubi közbringarendszer éles indulása az előzetes tervektől eltérően halasztódik, mert a rendszer kiépítésére szerződő konzorcium a T-Systems Magyarország Zrt. - mint a konzorcium egyik tagja - koordinációjában megvalósuló és a működéshez szükséges egyedi szoftver fejlesztését és tesztelését a szerződésben vállalt időpontnál később zárja le a megrendelt rendszer komplexitása miatt. A konzorcium a MOL Bubi közbringarendszer nyílt próbaüzemének és átadásának eltolódása miatt az utazó nagyközönség és az érdeklődők szíves türelmét és megértését kéri - derült ki a T-Systems sajtóközleményéből.

A MOL Bubi projekt megvalósítását a T-Systems Magyarország Zrt. és a Csepel Kerékpárgyártó és -forgalmazó Zrt. konzorciuma nyerte el 2013 nyarán. A rendszer központi részét jelentő és a kölcsönzést támogató szoftver, valamint a kapcsolódó hardverelemek szállítását és az ehhez kapcsolódó rendszerintegrációs feladatokat a német Nextbike GmbH végzi a konzorcium alvállalkozójaként....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés