Előfizetői tartalom

Lezárásokra kell számítani a Petőfi hídnál

Portfolio
Felújítják a Műegyetem rakpartot a Bertalan Lajos utca és a Petőfi híd déli lehajtója között, a felújítás 2017. augusztus 10-től várhatóan december 10-ig tart. Lezárják a forgalom elől a Petőfi híd északi le- és felhajtóját, a Műegyetem rakparton pedig irányonként egy-egy sávot zárnak le. A rekonstrukció elkészültével a Műegyetem rakpart e szakaszán a déli irányba két, az északi irányba egy forgalmi sávon haladhat majd a forgalom, az útpálya mellett kétirányú kerékpárút épül - szerepel a Főpolgármesteri Hivatal közleményében.

Augusztus 10-e és várhatóan december 10-e között felújítják a XI. kerületi Műegyetem rakpart Bertalan Lajos utca és a Petőfi híd déli lehajtója közötti útszakaszt, valamint a híd budai oldali le- és felhajtóit. A rekonstrukció során felújítják a rakpartszakasz teljes útpálya-szerkezetét, és a jövőben déli irányba két, északi irányba egy sávon haladhatnak majd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés