Előfizetői tartalom

Örülhetnek az autópályán közlekedők

Portfolio
Jó hír az M1-esen, az M3-ason és az M7-esen autózóknak, hogy az autópályák burkolata belátható időn belül több jelentős szakaszon is megújulhat. Ezeken a részeken nem csupán kisebb javításokat végeznek, hanem a teljes burkolatot felújítják, azt azonban még nem lehet tudni, hogy pontosan mikor indulhatnak el a felújítások. Több esetben éjszaka végzik az említett munkálatokat, hogy minimalizálják a torlódásokat - szerepel a Világgazdaság cikkében.

A Magyar Közút tájékoztatása szerint a 2017-ben az M1-est érintően Budapesttől Hegyeshalom felé vezető pályán egy 2,5, valamint egy körülbelül 11 kilométer hosszú útszakaszt jelöltek felújításra, de a szakaszok kivitelezésének időpontja egyelőre nem ismert. A beruházások várható költsége meghaladhatja a 3 milliárd forintot. Már korábban is volt szó róla, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés