Előfizetői tartalom

Szerinted mennyit ér a Parlament?

Portfolio
Az ingatan kifejezés hallatán a leggyakrabban egy saját tulajdonú lakás juthat az eszünkbe, aminek az értéke egy értékbecslő segítségével könnyen meghatározható. Számos olyan ingatlantípus létezik azonban, amelynek értékét már korántsem ilyen egyszerű meghatározni. Ide tartoznak többek között a közösségi ingatlanok is, amelyek esetében gyakran a korlátozott forgalomképesség is nehezíti a pontos érték meghatározását - hangzott el a Grant Thornton, Közösségi Ingatlanok Értékelése mesterkurzusán.

Mitől közösségi egy ingatlan?Közösségi ingatlanok közé olyan ingatlanok tartoznak, amelyek a közösség tulajdonában állnak, a közösség használja, közösségi funkcióknak adnak helyet vagy a közösség tudja azokat fenntartani. Ide sorolható akár a Parlament is, de például egy autópálya, egy stadion vagy egy színház is ide tartozhat. Ezek többségében állami fenntartású...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés