Előfizetői tartalom

Véglegesen lezárnak Pesten több kereszteződést

Portfolio
A 3-as villamos 2017. szeptember 23-án és 24-én (szombaton és vasárnap), valamint 2017. szeptember 30-án és október 1-jén (szombaton és vasárnap) rövidített útvonalon, a Gubacsi út/Határ út és az Örs vezér tere M+H között közlekedik. Ennek oka, hogy a villamosközlekedés gyorsítása és a közlekedés biztonságának javítása érdekében a Nagy Lajos király útján a korábban baleseti gócpontnak számító, jelzőlámpás szabályozás nélküli, Ilosvai utcai, Gyarmat utcai, Benkő utcai és Bonyhádi utcai, valamint a keresztutcához nem kapcsolódó, Komócsy utca és Szugló utca között található villamosátjárót véglegesen lezárják. A villamost keresztező forgalom a szomszédos megmaradó átjárókban továbbra is lehetséges lesz.

Annak érdekében, hogy a lezárt átjárók utcáiból ne csak a szilárd burkolat nélküli területen át lehessen kihajtani, a Nagy Lajos király útja keleti oldalán szervízút épül a lezárt átjárók és a legközelebbi használható átjárók között: az Ilosvai utca és a Czobor utca; a Gyarmat utca és a Kerékgyártó utca között; valamint a Benkő utca és a Komócsy utca között....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés