Előfizetői tartalom

Át kell értékelni a terveket a kiskereskedelemben

Portfolio
A mai kamatkörnyezetben nagyon vonzó árakon lehet vásárolni a piacon, de a nagy intézményi, nyugat-európai befektetők nem jelentek meg tömegesen, ezért nagyon jó üzleteket lehet kötni. Ugyanakkor nagyon kevés az olyan termék, amelyik igazán vonzó egy olyan befektető számára, mint mi. Az utóbbi időben csak néhány irodaház forgott a piacon - mondta el Bíró Gergely, a Diófa Alapkezelő vezérigazgatója a Portfolio-nak adott videóinterjújában, a Property Investment Forum 2014 konferencián.

A Green House irodaházat vettük meg a Skanskától, mint fejlesztőtől, régóta kerestünk olyan prémium befektetési terméket, amit azon zártkörű befektetési alapunknak, amelynek ezt vásároltuk, a befektetői igényeit ki tudja elégíteni. Ez egy kiváló lokációjú ingatlan, nagyon jó minőségű fejlesztés, kiváló műszaki kondíciókkal, alacsony fenntartási költségekkel....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés