Előfizetői tartalom

Nemet mondott a TEBÉSZ a Brau ajánlatra - A kisbefektetők minimum 24,492 forintot akarnak

Portfolio
A Tőzsdei Egyéni Befektetők Érdekvédelmi Szövetsége (TEBÉSZ) közgazdász és jogász szakértők bevonásával értékelte a Heineken csoport 2004. október 22-én közzétett új nyilvános vételi ajánlatának szövegét. Az általuk kialakított szakmai véleményt összevetve a hazai tőkepiac és a céltársaság kisrészvényeseinek jelenleg valószínűsíthető érdekeivel, a következő megállapításra jutott:

NEM. A Heineken csoport új ajánlatának szövege a felvásárlói törzsfejlődés határozott jeleit mutatja, abból kimaradt több olyan témakör is, amely az ajánlati ár mellett a korábbi jogi eljárások okait szolgáltatta. A TEBÉSZ az ügy érdemi előrelépésének tartja továbbá, hogy a Heineken csoport immár hivatalosan is elismerte a Brau Union Hungária Rt. (BUH) korábbi tőzsdei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés