Előfizetői tartalom

BorsodChem: Varsói tapasztalatok - Mi a helyzet Kostolany kutyájával?

Portfolio
Budapest maradt a BorsodChem első számú piaca- röviden ez állapítható meg a varsói kereskedés első hónapja után. A BorsodChem első magyar részvényként október 8-án debütált a varsói tőzsdén. A szándék eléggé egyértelmű volt, hozzáférni a folyamatosan növekvő lengyel nyugdíjpénztári vagyonhoz új befektetési lehetőséget kínálva részére.

Varsói bevezetés: mérsékelt siker?. A varsói bevezetés ugyan az elmúlt 1 hónap tapasztalatai alapján mérsékelt sikernek nevezhető, a lengyel piaci jelenlét nem hozott semmi drámai előrelépést a BC számára. A forgalom döntő része Budapesten maradt, Varsóban kénytelen voltak heted annyi forgalommal beérni. A WIG 20 sajátos számításának köszönhetően (a közkézhányad...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés