FONTOS Eljöhet a benzinkutak bosszúja
 
Előfizetői tartalom

Synergon az IP telefónia mellett

Portfolio
A Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Iroda (NIIFI) és a Synergon Informatika Rt. megállapodást kötött, miszerint az egymás közötti telefonforgalmat a nyilvános Internet hálózaton keresztül bonyolítják. A megállapodással mindkét fél hitet tesz a VoIP technológia kiforrottsága mellett, mivel aktív szerepet kívánnak játszani a VoIP technológia elterjesztésében és az információ-technológia nyújtotta társadalmi, gazdasági előnyök kiaknázása érdekében.

A gazdaságos telefonkapcsolat A NIIF és a Synergon közötti üzleti kapcsolat 2000-ig nyúlik vissza, amely az NIIF IP hálózat technológiai rekonstrukciójával kezdődött, amelyet sikeres pályázatok révén további fejlesztések követtek. Az NIIF VoIP rendszerbe bekapcsolt intézmények egymás közötti telefonbeszélgetéseire az NIIF szolgáltatása 2003. márciusa óta elérhető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés