Előfizetői tartalom

Igazgatósági határozat a Globus alaptőke-emeléséről

Portfolio
Az éves közgyűlés felhatalmazása alapján az eredménytartalék terhére történő alaptőke-emelésről hozott határozatot a Globus Igazgatósága. Korábban is ismertnek számított, hogy az új részvények szétosztásánál a szeptember 30-i tulajdonosi megfeleltés az irányadó: azaz ennek reményében a Budapesti Értéktőzsde parkettjén szeptember 27-én (hétfőn) lehet utoljára vásárolni a papírokból.

A Globus Rt. tájékoztatása: "Az Igazgatóság a Globus Rt. 2004. április 28-i közgyűlésének 3/2004. számú határozatával kapott felhatalmazás alapján a társaság alaptőkéjét a 2003. december 31-i fordulónappal készített éves beszámoló szerinti alaptőkén felüli vagyon terhére új részvények zártkörű forgalomba hozatalával legfeljebb 248,408,500 Ft-tal felemeli. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés