Előfizetői tartalom

Közel 3%-kal hanyatlott az OTP

Portfolio
Gyenge nyitás után folyamatos visszaesés jellemezte a mai kereskedés során a Budapesti Értéktőzsde domináns indikátorát. 5.2 mrd Ft-os összforgalom mellett a BUX napi minimuma közelében, 1.3%-kal esve 11,494 ponton zárt, miközben a mid-cap index BUMIX 0.1%-os pluszban, 1,121 ponton állapodott meg. A régióban a Jukosz 15.8%-os zuhanása által sújtott orosz RTS 3.8, a cseh PX 50 és a lengyel WIG 20 1.3%-kal hanyatlott.

A lényegében alig elmozduló, 8,250 Ft-on záró MOL kivételével valamennyi vezető részvény árfolyama gyengülést mutatott a parketten. OTPReal-time árfolyamInformációs panelAdatletöltés A nap vesztese a 3.8 mrd Ft-os kötési összérték mellett 2.7%-kal 4,220 Ft-ig visszaeső OTP lett. Az egész regionális bankszektort eladói nyomás sújtotta, a kedvezőtlen nemzetközi hangulatban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés