Prémium

2017-ben egy cégnél ne kelljen papírok közt keresgélni! (x)

Portfolio
Egy kisvállalatnak nem feltétlenül kifizetődő teljes vállalatirányítási rendszereket kiépítenie. Itt jön képbe a Canon Therefore nevű munkafolyamatkezelő rendszere, amely kisebb cégek számára is lehetővé teszi a papírmentes, elektronikus információkezelést, míg a nagy cégek esetében rugalmasan képes kiegészíteni a meglévő ERP-rendszerekben nem elérhető funkciókat.
A Canon Therefore egy munkafolyamat-, és dokumentumkezelő rendszer, amelynek bevezetésével minden üzleti információt strukturálni lehet. A papíralapú ügyvitel megszüntetése nyomán nem lesz többé szükség arra, hogy a pénzügyi osztály munkatársai számlákkal futkossanak a folyosón a felelős vezető aláírásáért.

Ha a beszerzések elektronikusan történnek, a Therefore folyamatkezelőjében pontosan áttekinthető, hogy melyik megrendelést ki indította el, mely munkatársak hagyták jóvá. Emellett látható az adott folyamat státusza is, azonnal szembetűnő, ha esetleg valahol megakadt volna egy folyamat. A vezetők szükség esetén akár útközben is jóváhagyhatnak egy-egy fontos beszerzést, így sokkal pontosabban lehet tartani a határidőket.

De létrehozhatók a Therefore-ban akár teljes HR-folyamatokat is: ezeket használva a jelentkezések fogadása nyomán azonnal elindul egy kiválasztási folyamat, a rendszer automatikusan szelektálja az egyes jelölteket a megfelelő pozícióra, később pedig karrierfejlődési útjukon is követi őket.

A Therefore-ban tárolt üzleti dokumentumok mindegyikéhez digitális aláírást illeszt a rendszer. Még néhány fontos lépést és egyeztetést tenni kell a bevezetés folyamatában, hogy a digitális folyamatkezelés a törvényi előírásoknak is megfeleljen, ebben szakszerű tájékoztatást és útmutatást ad a Canon. A digitalizált, vagy eleve digitálisan rögzített adatokban nagyon könnyen és gyorsan lehet keresni, válogatni vagy csoportosítani, és egyértelműen beállítható, hogy melyik munkatárs mihez férhet hozzá, vagy milyen összegű beszerzéseket hagyhat jóvá.

Jelenleg kétféle konstrukcióban kínálja a Canon a Therefore-t: a vállalat helyi hálózatára csatlakozó, Windows-alapú szerveren működő változatban, illetve felhőalapú, havidíjas konstrukcióban is, utóbbi esetben az üzemeltetés feladatával sem kell az ügyfélnek vesződnie. A cégek igényeihez rugalmasan alkalmazkodó megoldásoknak köszönhetően egyre több hazai vállalatnál használnak Therefore-t, többek közt építőipari, gyógyszeripari vállalatoknál és pénzintézeteknél.

További információk


2017-ben egy cégnél ne kelljen papírok közt keresgélni!



(x)
Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek