Prémium

A bankszakma ma már nemcsak a közgazdászoké (x)

Portfolio
A bankszakmához is értő jogászok, IT-sok, mérnökök és humán végzettségűek legalább annyira keresettek a szektorban, mint az azt jól ismerő közgazdászok.
A BADI Magyarország egyetlen másoddiplomát nyújtó bankszakmai képzése, amely elvégzése után a BUDAPESTI CORVINUS EGYETEM által kibocsátott diplomát kapják meg hallgatók. Egyedi még abban is, hogy olyan az oktatás struktúrája és módszere, hogy az nemcsak a közgazdászoknak, hanem a jogászoknak, mérnököknek, IT-soknak és humán területen végzetteknek is a gyakorlatban azonnal alkalmazható tudást nyújt.

A program két éves, korszerű, átfogó és aktuális bankszakmai ismereteket ad. Ez az a hely, ahol a hazai bank- és tőkepiaci szektor elismert szakemberei, a Budapesti Corvinus Egyetem tanárai és a Bankárképző szakértői oktatnak, akik jártasak mind a pénzügyi szektor működését meghatározó elméleti, mind a hazai és nemzetközi gyakorlati ismeretekben. A program végén a hallgatók egy banki szimuláció keretében a gyakorlatban is kipróbálhatják az elsajátított tudást.

Idén végzett hallgatónk írta a képzésről:

Két évvel ezelőtt azért jelentkeztem a Nemzetközi Bankárképző BADI programjára, mert a meglévő közgazdász tudásomat szerettem volna szakirányú, bankszakmai ismeretekkel bővíteni. A munkám során pénzintézetekkel dolgozom és a képzésen szerezett új ismeretek nagymértékben hozzásegítettek banki ügyfeleim mindennapjainak mélyebb megismeréséhez. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy elméleti alapokon, de gyakorlati megközelítéssel és a bankszakmában aktívan tevékenykedő szakemberek közreműködésével zajlik a képzés. A BADI legnagyobb előnye más közgazdasági posztgraduális képzésekkel szemben, hogy naprakész és bankszakemberektől első kézből érkező tudást biztosít, egy jól felépített, strukturált képzés keretében.

A mellékelt videókon betekintést kaphat a programba és az előadásokba

Vége a nyárnak, itt az idő, hogy a jövőjére is gondoljon!

Jelentkezési határidő: 2016. szeptember 5.
További információ: www.bankarkepzo.hu

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13