Prémium

Bróker és Tanácsadás szolgáltatást indít a Portfolio (x)

Portfolio
Júniustól új szolgáltatással bővült a Portfolio termékpalettája: már klasszikus brókeri szolgáltatással is várjuk a befektetni, megtakarítani szándékozókat.
A Portfolio Trader 2006 óta van jelen a piacon és mára Magyarország legnagyobb online kereskedési központjává vált. Trader Akadémiánk szintén piacvezető a tőzsdei oktatások terén. Most Bróker & Tanácsadás szolgáltatásunkkal még többet nyújtunk a megtakarítani, befektetni szándékozóknak.
Küldetésünk, hogy segítsük ügyfeleinket pénzügyi céljaik megvalósításában. Legyen szó rövid távú kereskedésről, befektetésről, vagy nyugdíj célú megtakarításról, a Portfolio Trader az Ön megbízható partnere a sikerben.


Bróker és Tanácsadás szolgáltatást indít a Portfolio

Az új Bróker & Tanácsadás szolgáltatásunk keretében felmérjük az Ön igényeit, céljait, befektetési és megtakarítási szokásait, valamint kockázatvállalási hajlandóságát, majd ennek mentén együtt alakítjuk ki az Ön számára megfelelő befektetési formákat. Ezt követően Ön akár munkatársaink útján, telefonon keresztül is adhat megbízásokat.

További információ a Bróker&Tanácsadás szolgáltatásunkról

Filozófiánk
Befektetéseink és hosszú távú megtakarításaink ma már kulcsfontosságúak. Anyagi jellegű vágyaink teljesülése mellett a nyugalom, megelégedettség és biztonság érzését is nyújtják. A Portfolio Trader célja, hogy az Ön személyiségével összhangban, Önnel együttműködve alakítsa ki az optimális befektetési formát.

A hosszú távú pénzügyi siker a fegyelmezett, szigorú szabályokat követő, a kockázatot menedzselő befektetési szemléletmód eredményeként jön létre. Cégünk a tanácsadás során a fundamentális és technikai elemzés rendszerére egyaránt támaszkodik. Elemzőink, munkatársaink mélyreható tőkepiaci ismeretekkel rendelkeznek, ám a jövőt ők sem mindig láthatják előre. Munkánk során kiemelkedő szerepet tulajdonítunk a kockázat kezelésének és a pozícióméretezésnek.

"Kizárólag azért vagyok gazdag, mert tudom, mikor nincs igazam. A hibáim felismerésével haladtam előre" Soros György

Világunk rendkívül sokszínű. A kereskedőkre, befektetőkre sem húzható rá ugyanaz a kalap. Hisszük, hogy a személyes igényeket felmérve, az Ön számára is a megfelelő szolgáltatást, termékkört, befektetési időhorizontot találjuk meg - hiszen a siker mindkét fél számára elsődleges.

További információ a Bróker&Tanácsadás szolgáltatásunkról

Lépjen velünk kapcsolatba!
Telefon: +36 1 327 4084
Email: trader@portfolio.hu
Kiszámoló

Feltámadt a kínai gazdaság?

Tavaly már mindenki temette Kínát és az új Japánnak hívták. Japán a második világháború után hatalmas növekedést produkált, de 1990 óta egyhelyben toporog, teljesen megrekedt a fejlődés

Holdblog

Felezés és duplázás

A következő órákban a manipulálhatatlan programkód negyedszerre is végrehajtja a Bitcoin négyévente esedékes felezését. Az újonnan kibocsátott bitcoinok mennyisége blokkonként 6,25-ről 3,1

Holdblog

Michael Saylor és a "végtelen" pénzmasina

A MicroStrategy 2020-ban kezdett el bitcoint vásárolni. A szoftvercég eredetileg csak többletlikviditását fektette bitcoinba, ám amikor a kriptodeviza jelentős emelkedésnek indult, a vezérigazgat

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
illustration-01