Prémium

Élő adásban figyelheted hogyan épül a lakásod (x)

Portfolio
Ritka az olyan lakópark Budapesten, ami csendes zöld övezeti környezetben van, mégis könnyen elérhetik a várost az ott lakók, tömegközlekedéssel és autóval egyaránt. A MyCity Real Estate által fejlesztett III. kerületi Forest Hill Lakópark a főváros pont egy ilyen részén épül. A projekt keretében épülő közel 200 új lakás kiváló otthont adhat a nagycsaládosok számára, de a kisebb lakások iránt érdeklődőknek is van bőven lehetőségük válogatni.
A III. kerületben Csillaghegyen épül a Forest Hill Lakópark, amely nagy teraszokkal, természetes anyaghasználattal és környezetközeli kialakítással várja a leendő lakóit. Több ütemben, mintegy 196 lakást építenek közel a HÉV Csillaghegyi megállójához, így a természetbarát lakóközösség számára nemcsak autóval, de tömegközlekedéssel is könnyen elérhetőek a város belső részei. A közelben a nyugodt zöld övezet mellett több bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, posta és sportolási lehetőségek is adott a leendő lakók számára. Az építkezés folyamatát élőben követhetik az érdeklődők.

A lakópark teljes területe 30 ezer négyzetméter, amelyen az épületegyüttesek három sorban lépcsőzetesen helyezkednek el, a telek nem beépíthető részeire pedig park és játszóterek kerülnek kialakításra. Az első, alacsonyabban fekvő sorban kisebb lakásokat terveznek, míg a következő sorok épületeiben a nagyobb lakások kapnak helyet. Egy-egy sort 3-4 épület tesz ki, amelyekben 12-14 lakást alakítanak ki, a legtöbb ingatlanhoz tartozik erkély, vagy tetőterasz, illetve gépkocsi beállók is vásárolhatóak.


Élő adásban figyelheted hogyan épül a lakásod
Forest Hill Lakópark

Családbarát környezet

A Forest Hill Lakópark célközönsége között a családdal költözők jelentős részt képviselnek. A III. kerület kiváló célpont lehet azok számára, akik szem előtt tartják azt is, hogy gyermekeiknek megfelelő szolgáltatások és életkörülmény legyen kialakítva az új otthonuk környezetében. A családbarátkörnyék-index alapján ez a kerület az 5,5-ös átlagnál jobban teljesített, így a családosok számára legalkalmasabb top 10 kerületek egyike közé is bekerült 6,2 ponttal.

Az FHB Bank Családbarátkörnyék-index alapján összehasonlíthatóvá váltak Budapest egyes részei abból a szempontból, hogy mennyire nevezhető családbarátnak a környék. A városrészeket 0-10 közötti skálán pontozták az alapján, hogy a lakóterületen nyílik-e lehetőség szabadtéri időtöltésre, milyen beépítettségű a környék, vannak-e nagyobb parkok, játszóterek és sportpályák. A pontszámok másik komponense az intézményi ellátottságra vonatkozik, vagyis a bölcsődék, óvodák, iskolák számára és az egészségügyi intézmények könnyű megközelíthetőségére vonatkozik.



Élő adásban figyelheted hogyan épül a lakásod

Mások is megtalálhatják itt a leendő otthonukat

Nemcsak a nagycsaládosokra gondoltak azonban a fejlesztés során. Egy-két fő számára alkalmasak lehetnek a kisebb lakások is, ezek alapterületüket tekintve 36 négyzetmétertől indulnak, jellemzően kétszobás elrendezéssel. Az alapterületen túl a lakások elhelyezkedése is a vásárlók igényeinek kielégítésére jött létre. A földszinti ingatlanok esetében a tulajdonosok saját magánkerttel is rendelkezhetnek, vagy akik számára fontosabb a kilátás, annak a tetőtéri panorámás lakások nyújtanak megfelelő megoldást, némelyik esetében akár 150 négyzetméteres is lehet a hozzátartozó terasz nagysága.


Élő adásban figyelheted hogyan épül a lakásod
Forest Hill Lakópark


A cikk megjelenését a MyCity Real Estate támogatta.
RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Kiszámoló

Ez történt a héten 0421

A legfontosabb hír a héten az Izrael elleni, eddigi példanélküli támadás volt Irán területéről, aki 320 drónnal és rakétával lőtte Izrael területét, bosszúból a szíriai iráni konzulá

Holdblog

Félrealkalmazkodunk

Az alkalmazkodás maga az élet. Mi sem vagyunk ez alól kivételek, ugyanakkor a szellemi képességeink és az erős technológiánk mellett és részben miatt hajlamosak vagyunk... The post Félrealkalm

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ők a leggazdagabb magyar nyugdíjasok
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13