Prémium

Hamarosan rá sem fogsz ismerni Dél-Budára! (x)

Portfolio
Kelenföld teljesen megújulhat a következő években, ennek pedig egyik legfontosabb sarokköve a Futureal új irodaház projektje a Budapest ONE, mely ikonikus formájával fogadja majd a fővárosba érkezőket. A 70 ezer négyzetméteres komplexum több ütemben valósulhat meg Budapest nyugati kapujában, Őrmezőn, az Etele tér és a Kelenföldi pályaudvar mellett, az ország első számú intermodális csomópontjában. A kiváló elhelyezkedés mellett, a szomszédjában épülő Etele Plaza csak fokozza a létesítmény vonzerejét, de az épület kialakítása is egy élhető, kellemes, inspiráló környezetet teremt, amit a tágas belső kert, vagy a tetőn megvalósuló futópálya csak fokoz.

Dél-Buda megújulásának sarokköve

Különleges homlokzati kialakítással és egyedi szerkezeti megoldásokkal valósul meg a dinamikus formavilágú, mintegy 70 ezer négyzetméteres Budapest One irodapark, Őrmezőn, az Etele tér és a Kelenföldi pályaudvar mellett, az M1-M7 autópályák fővárosi bevezető szakasza közelében. A Mérték Építész Stúdió által tervezett ikonikus formájú épületegyüttes látványa fogadja majd elsőként a nyugati irányból, autóval vagy vonattal Budapestre érkezőket. A projekt több ütemben valósul meg, az irodapark 1. üteme közel 25 000 négyzetméter bérirodát és 2600 négyzetméternyi kereskedelmi és szolgáltató egységet tartalmaz majd, de 480 férőhelyes mélygarázs is kialakításra kerül.

Hamarosan rá sem fogsz ismerni Dél-Budára!
A Budapest ONE látványterve
Az új, több mint 7000 irodai dolgozó elhelyezésére alkalmas létesítmény ideális lehet egy SSC vagy BPO központ számára. Kedvező tulajdonságai közé tartozik, hogy a terület könnyen megközelíthető, mivel itt található az ország legnagyobb multimodális közlekedési csomópontja, közvetlen összeköttetése a 4-es metróval, valamint a helyi buszjáratokkal biztosítja, hogy a belváros átszállás nélkül, akár 10 perc alatt elérhető. De szintén jó kapcsolattal rendelkezik a nemzetközi vonathálózathoz, valamint ide fut be számos helyközi autóbuszjárat is, kitűnő elérést biztosítva a nyugati agglomerációból és tágabb régióból.

Hamarosan rá sem fogsz ismerni Dél-Budára!
A Budapest ONE látványterve

Gondoltak a dolgozókra!

A pihenésre és a kikapcsolódásra vágyók számára a Budapest One-hoz tágas belső kertet is megálmodtak a tervezők, a tetőn pedig futópálya kaphat helyet. A kitűnő szolgáltatási környezetet a jelenleg megvalósítás alatt álló 53 000 m2 alapterületű Etele Plaza bevásárlóközpont fogja biztosítani, amely a környéken élők és dolgozók minden igényét kielégíti majd. Az épület kialakításakor kitüntetett figyelmet fordítottak a dolgozókra is, inspriráló munkakörnyezetet igyekeznek teremteni, amit bizonyít, hogy a házon jelenleg well-building precertification zajlik, miközben a legmagasabb fenntarthatósági sztandardokat tarják szem előtt.

A Well Building Standard (WELL) minősítésről: A Well az International Well Building Institute nemzetközi minősítése, amely nyolc különböző szempont szerint értékeli az épületeket, hogy azok ne csupán a környezettudatosságnak megfelelően legyenek a legmodernebbek, de a dolgozók közérzetére és egészségi állapotára is pozitív hatást gyakoroljanak. Utóbbiak azért is nagyon fontosak, mert így növelhető a dolgozók hatékonysága és a legkiválóbb munkatársakat nyerhetik meg maguknak a vállalatok. A világ több mint hatszáz - a dolgozók és a lakók egészségének szempontjait is figyelembe véve tervezett - épülete közül minden ötödik Európában épült vagy épül. Magyarország 7, a dolgozói "jóllétet" szem előtt tartó irodakomplexummal szerepel a listán, így lakosságszámra vetítve Magyarország a világon a hatodik, Európában pedig a második helyen áll a WELL Building minősítésre regisztrált épületek száma alapján. A WELL nemzetközi szervezete a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülettel együttműködésben adna további lendületet a minősített épületek elterjedésének Magyarországon.



Hamarosan rá sem fogsz ismerni Dél-Budára!
A Budapest ONE látványterve
A bérlői tárgyalások jelenleg is zajlanak, bár a leendő bérlők kiléte egyelőre még nem ismert. A folyamatban lévő megbeszélések ugyanakkor azt mutatják, hogy a Budapest One projekt nemcsak a hagyományos dél-budai bérlőket vonzza, hanem jelenleg a belvárosban illetve a Váci úti irodafolyosón lévő cégeket is. Ezeket a bérlőjelölteket az motiválja, hogy a projektünk remekül megközelíthető a pesti oldalról ugyanúgy, mint a budai hegyekből, ezért tökéletes helyszín a több-lokációs nagycégek irodakonszolidációjára.



A cikk megjelenését a Futureal Zrt. támogatta.
Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek