Prémium

Újra jön a Personal Hungary - mi várja a kilátogatókat? (x)

Portfolio
Már csak pár nap és kinyitja kapuit a vezető magyarországi személyügyi kiállítás, a Personal Hungary. Mi várja majd a kilátogatókat? Milyen újdonságokkal készülnek? Melyek lesznek a fókuszpontok? Erre is válaszol Német Gábor projektvezető.
13. alkalommal rendezik meg a kiállítást Budapesten. Melyek lesznek idén a top témák?

Csak címszavakban sorolok fel néhányat, mert hosszú a lista: A munkaerőhiány kezelése, a tehetségek megtalálása örökzöld téma, mi is kiemelten foglalkozunk ezzel. Az egészségmegőrzés, a stresszkezelés, a kellemes munkakörnyezet megteremtése, a munka-magánélet egyensúlyának segítése a dolgozók megtartásban játszik fontos szerepet.

Újra jön a Personal Hungary - mi várja a kilátogatókat?
Terítékre kerülnek a cafeteriát érintő változások, a gamification trendjei, a leggyakoribb munkajogi kérdések. Izgalmas terület az employer branding, amely már nemcsak a nagyvállalatok projektjei között szerepel.

A teljes program ide kattintva érhető el.

Egyre több cég kezdett el foglalkozni a generációs különbségek kezelésével, az X, Y, Z generációk csapatba illesztésével. Terjednek világszerte HR területen is az automatizációs szoftveres megoldások a toborzástól kezdve a teljesítményértékelésig. Kiállítóink közül többen erre kínálnak termékeket. Szóval sok forró téma kerül elő és igyekszünk minél több jó céges gyakorlatot bemutatni.

Tavaly sok év után a pesti Syma Csarnokból a budai Millenárisra költöztek. Bevált?

Teljesen. És az is, hogy koncepciót váltottunk azzal, hogy a nagyobb témacsoportokhoz "arcokat", azaz szakértőket kértünk fel. Az idei újítás, hogy új logóval, új arculattal és weboldallal jelentkezünk. Számomra a Personal Hungary nem csupán egy kiállítás, hanem egy szakmai közösség és fórum, a kollegialitás megélésének színtere és innovációs platform is egyben.

Újra jön a Personal Hungary - mi várja a kilátogatókat?
A részvétel itt nem csak munka, de feltöltődés is egyben. Az előző évekhez hasonlóan a két nap során idén is több, mint 2000 szakembert várunk.

Minden évben tartanak előadást ismert hazai nevek illetve elismert külföldi szakemberek. Kik jönnek idén?

A két nap alatt 6 előadói térben 147 szakmai programon lehet részt venni. Ismét eljön egy népszerű páros, Dr. Mérő László és Dr. Baracskai Zoltán, akik "Várjunk a lehetetlenre!, "Ne várjunk a lehetetlenre" címmel lépnek fel. Az oktatásról, mint a jövő versenyképességéről és annak új irányairól első kézből, Palkovics László EMMI államtitkártól kapnak áttekintést a kilátogatók.

Lesz meghívottunk a művészvilágból is: Szigeti Ferenc a Karthago EgyüttesbőlMagyarország egyik legrégebben működő, változatlan felállású zenekarának életét mutatja be és saját vezetői szerepének megéléséről osztja meg gondolatait.
Emellett a gazdasági szférából itt lesz Dale A. Martin, a Siemens ipari konszern magyarországi vezetője, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara elnöke, akit "A vezető, mint első számú HR-es" témában kérdeznek.

Újra jön a Personal Hungary - mi várja a kilátogatókat?
Eljön ÍrországbólHolly Fawcett, a Social Talent recruitereket képző cég trénere, aki a kulcsszavas keresésen alapuló jelöltkutatás technikáiba ad betekintést.

Rajtuk kívül persze még sok menedzser, HR-vezető és tanácsadó osztja meg gondolatait, mutatja be az aktuális trendeket.

Van-e valamilyen újdonság a programok között?

Ebben az évben először szervezünk "meetup"-okat a Personal Hungaryn. Ezek egy-egy téma köré szerveződő interaktív beszélgetések, amelyeken terítékre kerül egyebek mellett a toborzás, a tehetségkeresés, a HR vezető szerepe.

Újdonság az is, hogy egy okostelefonos applikáció, az Evaluter letöltésével lehet értékelni az előadásokat. Aki ebben részt vesz, értékes nyereményt nyerhet.

Hogyan alakult a kiállító cégek összetétele?

A tavalyinál több,

közel 70 kiállítónk lesz.

A legnagyobb a növekedés a corporate health témakörben figyelhető meg, ahol a vállalati egészségmegőrzést támogató szolgáltatók állítanak ki, de hónapokkal ezelőtt betelt a keret a tréning és coaching szekcióra is. Bemutatkoznak a HR szoftvereket fejlesztő vállalatok is. A magyarok mellett még öt országból (ír, cseh, német, svájci, osztrák) érkeznek cégek saját standdal.

A kiállítók egyébként sok ingyenes szolgáltatással készülnek: például szemészeti, fittség felméréssel, grafológiai elemzéssel, stb.

Mennyibe kerül a belépőjegy?

Online vásárolva 1200 forint egy napra, két napra pedig ennek a duplája. Várunk mindenkit a Millenáris Parkba november 16-17-én.
Holdblog

Ismét a HOLD az Év Alapkezelője

Megint - immáron nyolcadik alkalommal - mi lettünk Az Év Alapkezelője. Mellette a HOLD Részvény, a Deep Value 2024 és a Columbus alapjainkat is kategóriájuk... The post Ismét a HOLD az Év Alapke

Holdblog

Ki vesz aranyat? (vendég: Zsiday Viktor)

HOLD After Hours. Zsiday Viktorral megbeszéljük, hogy kinek a nagymamája a modernebb. És hogy a zene lehet-e megoldás a klímaváltozásra. Meg miegymás. Jó szórakozást! 00:45   ...

Kiszámoló

Feltámadt a kínai gazdaság?

Tavaly már mindenki temette Kínát és az új Japánnak hívták. Japán a második világháború után hatalmas növekedést produkált, de 1990 óta egyhelyben toporog, teljesen megrekedt a fejlődés

Holdblog

Felezés és duplázás

A következő órákban a manipulálhatatlan programkód negyedszerre is végrehajtja a Bitcoin négyévente esedékes felezését. Az újonnan kibocsátott bitcoinok mennyisége blokkonként 6,25-ről 3,1

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
illustration-01