Prémium

Villámgyorsan megszárad a kéz: felejtsd el a sort a mosdóban (x)

Portfolio
A forgalmas helyeken, például a repülőtereken és a stadionokban összegyűlő tömeg rendszerint a mosdókban torlódik össze, ami nem csak bosszantó, de a higiéniáért felelős létesítményüzemeltetőknek komoly kihívást jelent. Az ilyen erősen igénybevett, nagy forgalmú mosdók gondjára kínál megoldást a globális higiéniai márka, a Tork újdonsága, a PeakServe® kéztörlő adagoló rendszer. A forradalmi megoldás egy olyan papír kéztörlő adagoló, amely minden korábbinál nagyobb kapacitással bír, segítségével villámgyorsan, fennakadás nélkül juthatunk kéztörlőhöz. Jó hír a létesítményüzemeltetőknek, hogy egyetlen feltöltéssel több mint 1000 vendég törölheti szárazra kezeit pillanatok alatt.
Azok a nyilvános mosdók, melyeket nagy tömegek látogatnak folyamatos karbantartást igényelnek. A papírtörlő és a szappan rendszerint pillanatok alatt elfogy, és a takarítók alig győzik tartani az iramot - már ha egyáltalán bejutnak a mosdóba a legnagyobb “roham" idején. A Tork kutatása rámutat arra, hogy a nagy létesítmények vendégeit még a bejáratnál kígyózó soroknál és a tömegben előforduló lökdösődésnél is jobban foglalkoztatja, hogy a mosdó zsúfolt és koszos-e. Egyszerűen nem akarnak várakozni - pláne nem egy koszos mellékhelyiségben. Az emberek 70%-át érte már kellemetlen meglepetés a mosdóban, és minden negyedik vendég egész egyszerűen inkább elkerüli a mellékhelyiséget.

Villámgyorsan megszárad a kéz: felejtsd el a sort a mosdóban
"A vásárlói-, látogatói élmény olyan érték, amire a mosdók állapota közvetlen hatással bír. Például háromból egy ember az étel- és italfogyasztását is visszafogja annak érdekében hogy elkerülhesse a mosdólátogatást nagy forgalmú helyeken. Ez igen rossz hatással van a létesítmények bevételére, hiszen annak sokszor nagy részét az elfogyasztott étel és ital teszi ki" - mondta el Badar-Szabó Virág a Tork marketing menedzsere.

A létesítmény üzemeltetők egyik legnagyobb gondja, hogy fennakadás nélkül szolgálják ki a legnagyobb tömegeket. A Tork PeakServe® -vel a vendégek mindössze 3 másodperc alatt száríthatják meg a kezüket - szemben a légfúvós megoldásokkal, melyek legalább 10 másodpercet vesznek igénybe.



"Képzeljük el, hogy egy 50 000-es tömeggel nézünk egy meccset és egy perc van a félidőig. A mosdók pillanatok alatt megtelnek. A légfúvós kézszárítók 10-12 másodpercetvesznek igénybe minden egyes vendég esetében, míg a Tork PeakServe® mindössze 3-at. Ez óriási különbség ekkora tömeg esetén" - mondta el Badar-Szabó Virág a Tork marketing menedzsere.



Villámgyorsan megszárad a kéz: felejtsd el a sort a mosdóban
A Tork által kifejlesztett PeakServe® folyamatos adagolású kéztörlő rendszer számos olyan előnnyel bír, melyek segítségével a nagy forgalmú mosdók vendégeit jobban ki lehet szolgálni. A megoldás kulcsa az új, szabadalmaztatott papírtörlő adagoló.

Új, jobb adagolás: minden papírköteg tulajdonképpen egyetlen, megszakítás nélküli papír-folyam, ami nagy tömegeket tud gyorsan, folyamatosan ellátni, a papír nem akad el.
Az ellátás folyamatos, hiszen a papírkötegek forradalmi módon csatlakoznak egymáshoz. A Tork PeakServe® adagolóból minimális erőkifejtéssel, laponként lehet kivenni a papírtörlőket így biztosítva a higiéniát.

A legnagyobb kapacitást nyújtja a piacon: az utántöltő csomagokat a gyártás folyamán összetömörítik, így a Tork PeakServe® minden más rendszernél nagyobb kapacitással bír, a papír pedig nem fogy ki váratlanul. Egyetlen tároló több, mint 1 000 vendéget szolgál ki két feltöltés között - valamint rekordidő, 3 másodperc alatt elvégezhető a kéztörlés, így csökkentve a torlódást a mosdóban.

Rugalmasabb utántöltés: a Tork PeakServe® bármikor utántölthető, így a takarító személyzet a csúcsidők alatt koncentrálhat a fontosabb feladatokra az újratöltés pedig a nyugodtabb időszakokban történhet. Így a rendszer rugalmassá válik: a legfontosabb feladatokat a leginkább megfelelő időpontban lehet elvégezni.

A kutatásról:

Az online kutatást az IPSOS készítette az SCA megbízásából. A 3000 válaszadó mindegyike járt nagyforgalmú (100-nál több ember) rendezvényen a kutatást megelőző kilenc hónapban. A kutatást az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Franciaországban, Lengyelországban és Svédországban készítették 2016-ban.

A Tork®-ról
A Tork márka professzionális higiéniai termékeket és szolgáltatásokat kínál a legkülönbözőbb ügyfeleknek, az éttermektől az egészségügyi intézményeken át egészen az irodákig, iskolákig és gyárépületekig. A termékek között vannak adagolók, papírtörlők, toalettpapírok, szappanok, szalvéták, valamint ipari és konyhai törlőkendők. A higiénia, a praktikus design és a fenntarthatóság terén szerzett szakértelemnek köszönhetően a Tork piacvezető lett. A Tork az Essity márkája, és a több mint 80 országban meglévő ügyfeleinek elhivatott partnere. Ha szeretne értesülni a Torkkal kapcsolatos legújabb hírekről és fejlesztésekről, látogasson el az alábbi weboldalra: www.tork.hu



Villámgyorsan megszárad a kéz: felejtsd el a sort a mosdóban




(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13