Előfizetői tartalom

Dolgozik nagy tervén a kormány - Még százmilliárdokat kell a szerencsések zsebébe tennie

Vízi Ildikó
Augusztusban sem produkált óriási kifizetési számokat a kormány, de azért az elemzésünk szerinti 184 milliárd forintos havi kiutalás szép teljesítménynek mondható. Így az uniós források kifizetési számlálója már 2822 milliárd forintnál jár, azaz a 7 éves ciklusra járó keretnek már több mint harmadát kiutalták a nyertesek számlájára. Az idén összesen teljesített kifizetések 1259 milliárdnál járnak, ami az idei kifizetési cél 61%-át jelenti, azaz jókora erőfeszítés vár még az államigazgatásra, hogy az éves cél összejöjjön. Közben már közel 46 ezer nyertes örülhet összesen 5700 milliárdnyi megítélt támogatásnak.

Budapest Economic Forum 2017 A fejlesztéspolitika aktuális kérdéseiről és az EU-integráció mélyüléséről is részletesen szó lesz az október 5-i Budapest Economic Forum konferenciánkon, amelynek nyitóelőadását Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője tart. További részletek: Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés