Előfizetői tartalom

Elszálló árak a céges EU-s pályázatoknál: jövő héten egyeztet a kormány

Portfolio
Magyarország 2017-ben összesen 2,4 milliárd eurónyi fejlesztési számlát küldött ki az Európai Bizottság számára, amelyből a testület tavaly 2,1 milliárd eurót, lényegében a szabályok szerinti maximumot már ki is fizette - mondta a tavalyi folyamatokat és a friss projektmenedzseri ülés eredményeit összefoglaló sajtótájékoztatón Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese. Egyúttal jelezte, hogy a vállalkozói uniós pályázatoknál az elszálló ár- és bérköltségek kezelésének lehetőségeiről jövő héten szakmai egyeztetést tart a kormány, amely problémakör mielőbbi megoldását Krisán László, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarai elnöke a mai tájékoztatón is szorgalmazta.

Kifizette a lehetséges pénzt BrüsszelCsepreghy Nándor emlékeztetett rá, hogy a kormány a 2014-2020-as fejlesztési ciklusra szóló uniós forrásokat teljes egészében meghirdette tavaly március végéig és az így kinyitott pályázatok teljes keretösszege jelenleg már 9630 milliárd forintot ér el. Ez nagyjából 150 milliárd forinttal magasabb, mint amelyről a miniszterhelyettes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés