Előfizetői tartalom

Kétharmadot közelíti a kormány az EU-pénzek meghirdetésében

Portfolio
A legfrissebb adatok szerint már csaknem 5200 milliárd forintnyi uniós pályázatot meghirdetett a kormány a 2014-2020-as ciklus terhére, így a 7 évre szóló keret 58%-a van már kint a piacon - mutat rá a Miniszterelnökségtől kapott adatok alapján mai cikkében a Világgazdaság. A kifizetések aránya azonban még csak 1%-on áll.

A VG cikke azt feszegeti, hogy hogyan, miből jöhet össze a magyar építőipar számára év végéig belengetett 500 milliárd forintnyi új közbeszerzési eljárás, mert a cikk érvelése szerint az Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program (IKOP) teljes keretére meghirdették már a pályázatokat. A magyarázat az lehet, hogy éppen az ezen pályázatokhoz kötődő közbeszerzésekről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés