Előfizetői tartalom

Magyar EU-s pénzek korrupcióját piszkálnák meg Brüsszelben

Portfolio
Eddig tíz Európai Parlamenti képviselő csatlakozott az S&D frakció kezdeményezéséhez, ami felszólítaná az Európai Bizottságot, hogy az EU-s Csalás Elleni Hivatal közelmúltbeli jelentésének fényében járjon utána az uniós felzárkóztatási források felhasználását övező korrupció gyanújának Magyarországon - számol be a fejleményről a Bruxinfo.

A szocialista és demokrata frakció kezdeményezésére EP-képviselők kérdést készülnek intézni az Európai Bizottsághoz, arra szólítva fel a testületet, hogy a Csalás Elleni Hivatal (OLAF) legutóbbi jelentése alapján járjon utána azoknak az állításoknak, amelyek korrupciót feltételeznek az uniós pénzek magyarországi felhasználásában. Bár a kezdeményezés az S&D frakcióból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés