Előfizetői tartalom

Nyíltan megfenyegette Magyarországot az osztrák kancellár

MTI
|
Portfolio
Egészen durva kijelentéseket tett a ma megjelent FAZ-interjúban az osztrák kancellár a magyar és lengyel kormány felé, amelyeknek az a lényege: mivel ezeket a "rezsimeket" belülről nem igazán lehet leváltani, ezért le kell vágni a 2020 utáni EU-pénzeiket, hogy így lehessen rábírni őket arra, lényegében meggyengíteni, hogy "betagozódjanak egy közös európai politikába". Az elmúlt napokban megszaporodtak a jövőbeli EU-támogatásokhoz kötődő üzengetések, illetve fenyegetések.

Nem tolerálják a németek és az osztrákokAz MTI által jól összefoglalt FAZ-interjúban Christian Kern osztrák kancellár azt mondta: az EU szabályainak megsértése esetén csökkenteni kell Magyarország és Lengyelország uniós támogatását. Az Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ) politikusa a D-napra, azaz a náci megszállás alóli nyugati szövetséges felszabadításban kulcsfontosságú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés