Előfizetői tartalom

Újranyílt a hatalmas keretösszegű vállalati uniós KFI-pályázat

Portfolio
Kedd este óta újra be lehet nyújtani a támogatási igényeket a 120 milliárd forintos keretösszegű "Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében" című (GINOP-2.1.2-8.1.4-16 kódszámú) felhívásra, mivel a pályázat kiírója átvezette a módosításokat a kitöltő programon is. Erről és az MFB Pontokon elérhető egyéb uniós hitel, illetve kombinált hitel termékekről is szó lesz országos rendezvénysorozatunk utolsó, jövő keddi debreceni állomásán.

Még október 13-án jelent meg a hivatalos pályázati oldalon az a rövid közlemény, amely arra hívta fel a figyelmet, hogy egy 4 oldalas összefoglaló szerint módosul a szóban forgó pályázat szabályrendszere és mivel ez a kitöltő programot is érinti, ezért ennek átdolgozásáig szünetel a pályázatok beadhatósága (a nem éri hátrány azokat, akik még a régi feltételekkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés