Előfizetői tartalom

Feleannyi lakás kap EU-s ingyenhitelt energiakorszerűsítésre, mint ígérték

Portfolio
Míg a múlt heti MFB-közleményben is arról volt szó, hogy több mint 50 ezer lakás, illetve családi ház energetikai felújítása valósítható meg a jövőre induló energiahatékonysági korszerűsítési programból, addig a Magyar Időkben ma az áll, hogy "a kamatmentes hitelprogram keretében mintegy 24 ezer háztartás felújítása valósulhat meg". Mindez azért furcsa, mert se a program keretösszege (120 milliárd forint), se az egyedi lakásokra igényelhető maximális hitelméret nem változott ahhoz képest, mint amit már fél éve is ígértek a program kidolgozói.

A Magyar időknek nyilatkozott Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára és ez alapján az alábbiakat írja a lap (saját kiegészítéseinkkel): A kamatmentes hitelprogram keretében mintegy 24 ezer háztartás felújítása valósulhat meg Típusonként más és más lesz a legnagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés