Előfizetői tartalom

Hamarosan itt a 40 milliárdos uniós agrárpályázat

Portfolio
Elindult az "Agrár-környezetgazdálkodási kifizetés" című felhívás tervezetének véleményezése, melyre a Vidékfejlesztési Program keretében 40 milliárdos keretösszeg áll majd rendelkezésre - tudtuk meg a pályázati hivatalos oldalon megjelent közleményből. A javaslatokat a hivatalos pályázati oldalon kialakított partnerségi felületen tehetik meg a pályázati résztvevők, tanácsadók. A felhíváshoz kapcsolódó észrevételeket szeptember 24-ig várja a kiíró.

Megkezdődött az "Agrár-környezetgazdálkodási kifizetés" című felhívás VP-4-10.1.1.2.-16 kódszámú pályázat tervezetének társadalmi egyeztetése. A pályázatokkal kapcsolatos véleményeket a pályázat kiírója szeptember 24-ig várja. Ahhoz, hogy hozzá tudjunk szólni az adott pályázat tervezett szövegéhez regisztrálni szükséges a www.palyazat.gov.hu vagy a www.szechenyi2020.hu...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés