FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

Átadták az utolsó MFB Pontot is, véget ért a hálózat bővítése

Portfolio
A püspökladányi OTP fiókban kialakított MFB Pont megnyitásával lezárult az európai uniós visszatérítendő források közvetítésére létrehozott hálózat bővítése. Ez azt jelenti, hogy országszerte összesen 642 hitelintézeti fiókban érhetők el a rendkívül kedvező kamatozású önálló és vissza nem térítendő forrással kombinált hitelek a vállalkozások és a lakossági ügyfelek számára.

Befejeződött az MFB Pontok hálózatának bővítési folyamata, amely az európai uniós források közvetítésére jött létre. A több mint 700 milliárd forintos keretösszeg értékesítésére a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) 2016 során 442 MFB Pontból álló hálózatot hozott létre, melyet az idei évben további 200 ponttal bővített. Az új közvetítői partnerek közül az OTP...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés