Előfizetői tartalom

Csepreghy: leáll a céges pályázatok értékelése, állami tőkeprogram készül

Portfolio
Az új állami pályázatértékelési rendszer felállítása során másfél-két hónapra leállítjuk a vállalkozói pályázatok értékelését, hogy ne belobbizással, vagy pénzfizetés nyomán nyerjenek a projektek, hanem a valós pontszámaik alapján - jelentette ki a Portfolio-KAVOSZ Nyugat-Magyarországi Gazdasági Fórumon tartott előadásában Csepreghy Nándor. A Miniszterelnökség parlamenti államtitkára azt is elárulta, hogy készül egy állami garancia melletti kkv-s tőkejuttatási program és a büdzsé kedvezőbb helyzete miatt lesz lehetőség forrásokkal segíteni a közép-magyarországi uniós pályázatokból kiszoruló cégeket, illetve a magyar nagyvállalatokat is. Arra, hogy az új állami pályázatértékelési rendszer miatt leállhat a legnépszerűbb uniós pályázatok értékelése, múlt héten már felhívtuk a figyelmet, tegnap pedig az új rendszer főbb változásait mutattuk be egy nagyobb elemzésben:

Kapcsolódó cikkünk2016.04.12Leállhat a legnépszerűbb céges EU-pályázatok értékelése2016.04.19Így dől el hihetetlen pénzek sorsa MagyarországonCsepreghy Nándor, a Miniszterelnökség miniszter-helyettese, parlamenti államtitkára előadásának főbb üzenetei: Azt gondoljuk, hogy a magyarországi gazdasági növekedésnek előbb-utóbb a saját lábára kellene állnia a 2007-2013-as...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés