Előfizetői tartalom

Háromezer megyei uniós projekt startol el a következő hetekben

MTI
|
Portfolio
A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) több mint háromezer nyertes projektjének megvalósítása kezdődhet el a közeljövőben - mondta Oláh Gábor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) regionális fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkára. Az első körben nyertes pályázatokra a megyéknek szánt 800 milliárd forintos keret több mint felét adják oda rövidesen. A 22 megyei jogú városnak elkülönített, mintegy 500 milliárd forintos TOP-keret pályázói túlnyomó többségben támogatói szerződéssel rendelkeznek.

Az államtitkár elmondta, hogy az 1300 milliárd forintos keretösszegű TOP részeként 18 megyében 800 milliárd forintra lehetett pályázni. Az első körben beadott pályázatok nyerteseivel már megkötötték a támogatási szerződéseket, és a Magyar Államkincstár június végéig valamennyiüknek átutalja a támogatási előleget. Az első körben nyertes pályázatokra a megyéknek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés