FONTOS Brutálisan megdrágult az autózás - Mit lehet tenni?
 
Előfizetői tartalom

Hat megyei jogú város fogott össze az energiahatékonyság javításáért

MTI
Hat megyei jogú város (Kaposvár, Tatabánya, Zalaegerszeg, Dunaújváros, Szombathely, Veszprém) együttműködési megállapodást írt alá a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal (NFM) csütörtökön Budapesten, a dokumentum értelmében konzorciumi formában nyújtják majd be az energiahatékonyság, energiatakarékosság javítását, az energiafüggőség csökkentését célzó pályázataikat az Európai Unióhoz az Európai Helyi Energia Segítségnyújtás (ELENA) programban.

Szabó Zsolt, az NFM fejlesztés és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára a dokumentum aláírása előtti sajtótájékoztatón elmondta: a tárca támogatja a 6 megyei jogú város összefogása révén létrejövő minta értékű projektet, amelynek a megvalósulása után várhatóan néhány éven belül nagyot lép majd előre az ország a megújuló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés