Előfizetői tartalom

Sokkal több uniós ingyenhitelt ad a kormány a magyar cégeknek

Portfolio
Mivel töretlen az érdeklődés a májusban meghirdetett uniós nulla százalékos hitel iránt, ezért a kormány úgy döntött, hogy 44-ről 70 milliárd forintra emeli az elérhető pályázati keretösszeget - jelentette be ma a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. A kis és közepes vállalkozásoknak szánt kamatmentes terméket országszerte 428 MFB Ponton lehet igényelni.

A közlemény emlékeztet rá, hogy a májusban meghirdetett nulla százalékos hitelre a benyújtott hitelkérelmek összege már meghaladja a 34 milliárd forintot. Így a most 44-ről 70 milliárdra megemelt kerettel még több tőkehiánnyal küzdő cég kap lehetőséget arra, hogy bővítse a vállalkozását, - a Közép-Magyarország régió kivételével - az ország kevésbé fejlett régióiban.A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés