Előfizetői tartalom

Pest megyei cégek, figyelem! - 17 milliárdos pályázati lehetőség nyílt

Portfolio
Egy 17 milliárd forintos keretösszegű pályázat nyílt meg új digitális gyártástechnológiai, agrárinnovációs- és biotechnológiai fejlesztési programok megvalósítására - jelentette be a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal. A pályázaton a közép-magyarországi vállalkozások konzorciumvezetői szerepvállalása fontos feltétel, amelyeknek így kutatóhelyekkel és felsőoktatási intézményekkel kell összefogniuk. Egy másik, a magyar tudomány eredményeinek nemzetközi láthatóságát erősítő pályázat is megjelent 1 milliárd forintos keretösszeggel.

A minap megjelent "Versenyképességi és kiválósági együttműködések" (VKE_17) felhívás 17 milliárd forint keretösszege hazai forrásból, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból érkezik és március 31-ig van lehetőség beadni a pályázatot. A felhívás célja olyan, hosszú távon fenntartható, stratégiai jelentőségű együttműködések ösztönzése hazai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés