Előfizetői tartalom

A pénzeső folytatódik: újabb tízmilliárdokat kaphatnak a városok

Portfolio
A nagy pályázati meghirdetési dömping jeleként újabb öt, a helyi gazdaság- és turizmusfejlesztést, energetikai korszerűsítést és fenntartható városi környezet fejlesztését támogató pályázati felhívás jelent meg ma - hívta fel a figyelmet Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára. Emellett kissé megemelkedett két nyitott területfejlesztési pályázat keretösszege is, így az összesen hét felhívás keretösszege 92,9 milliárd forintot tesz ki.

Uniós Források 2017 A pályázati dömpingről, annak hatásáról és a településfejlesztésről is szó lesz a Portfolio Uniós Források 2017 márciusi konferenciáján. Információ és jelentkezés A most megjelent újabb 5 pályázati felhívás a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés