Előfizetői tartalom

Álhír terjed - Nem átverés az ingyen hűtő!

Portfolio
Nem fogyott el az Otthon Melege Program 600 millió forintos háztartási gépek cseréjére szánt vissza nem térítendő támogatása, hiszen régiónként lehet benyújtani a jelentkezést és eddig csak az Észak-alföldi és a Dél-alföldi régióban függesztették fel a pályázatot. Öt régióban még ezek után nyílik meg a lehetőség. Ha mégis elfogyna a keret, akkor ahogy korábban idén is megemelik a keretet.

A napi.hu a Magyar Nemzetre hivatkozva írja, hogy politikai reklámnak tekinthető az Otthon melege program, mert olyan bonyolult a bürokrácia, hogy aki nem eleve megírt pályázattal indul, annak esélyes sincs a háztartási gépek vásárlásának támogatására kiírt pályázatok nyertesei közé kerülni. Továbbá a lap szerint a 600 millió forintos keret néhány óra alatt elfogyott....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés