Hétfőtől igényelhető vissza nem térítendő forrás a háztartási nagygépek cseréjére. A pályázati oldalon található a katalógus szerint még tegnap lehetett igényelni támogatást mosó-szárító gépekre, mára ez eltűnt, melyet az ügyfélszolgálaton meg is erősítettek - jelezte egy olvasónk.

Hétfőn délelőtt megjelent cikkünkben számoltunk be arról, hogy vissza nem térítendő támogatást lehet igényelni hűtő- vagy fagyasztó készülékek, mosó- vagy mosó-szárítógépek cseréjére. A háztartási gépeket 25-45 ezer forinttal olcsóbban szerezhetik be a programban résztvevő üzletekben.

Egy olvasónk jelezte, hogy a mosó-szárítógép termékcsoport mára eltűnt a pályázat hivatalos oldalán található Mosógép és mosó-szárítógép katalógusból. Az ügyfélszolgálat ezt telefonon megerősítette, hogy kivették a választható gépek listájából az összes mosó-szárítógépet, de a pályázati felhívásban és a pályázati útmutatóban még mindig szerepel a termékcsoport és a katalógus címéből sem került törlésre.


Furcsa, hogy a pályázat megnyitása után vették ki ezeket a korszerű kombinált gépeket a támogatható tevékenységek közül minden tájékoztatás nélkül.