Előfizetői tartalom

A kormány 17 milliárdos EU-pénzt ad zöldáram termelésére

Portfolio
A lakossági, önkormányzati és kkv-s energetikai korszerűsítési pályázatok mellett a héten megjelent két olyan, közel 20 milliárdos keretösszegű felhívás is, amelyeknél a hálózatra termelő, nem épülethez kötött megújuló energiaforrás alapú zöldáram-termelést szolgáló technológiák kialakítására igényelhető támogatás. Ezen a két pályázaton csak nagyvállalkozásnak minősülő gazdasági társaságok nyújthatnak be támogatási kérelmet.

Uniós Források 2017 A Portfolio március 23-i Uniós Források konferencián szó lesz többek között a pályázati meghirdetési dömping okairól, a kihívásokról és az energiahatékonysági pályázatokról is. További részletek: Információ és jelentkezés A héten megjelent a "Megújuló alapú zöldáram-termelés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés