Vasárnaptól a pályázói elektronikus rendszer több felületét érintő fejlesztés került bevezetésre, többek között a ritkán használt menüpontok mérete kisebb lett és a navigációs menüsáv színe megváltozott. A fejlesztések részleteiről már korábban Dányi Gábor, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára beszámolt a Portfolionak:
2017.03.13 10:59 Forradalmi változásra készül a Miniszterelnökség az EU-pályázatok mögött
Dányi Gábor is részt vesz előadóként a Portfolio március 23-i Uniós Források konferencián, amelyen szó lesz többek között a pályázati meghirdetési dömping okairól és a kihívásokról is. További részletek:


A hivatalos pályázati oldalon található közlemény szerint az uniós pályázatok benyújtását és kezelését támogató egységes pályázati e-ügyintézés felületen (EPTK) folyamatosak a módosítások és fejlesztések. A pályázói észrevételeket és igényeket figyelembe véve javítják a felület általános működését, illetve ügyfélbarát kezelhetőségét, használhatóságát.

A mostani fejlesztések


A célzott funkcióhasználat támogatására a rendszer kezdőoldalán az ikonok mérete módosult. A leggyakrabban használt menüpontok mérete nem változott, míg a ritkábban használt menüpontok mérete kisebb lett.

A felület optimálisabb áttekinthetősége érdekében a navigációs menüsáv színe megváltozott, valamint egyes funkciók elérése módosult a rendszer kezdőoldalán:
  • A "Segítség" menüpont áthelyezésre kerül a jobb felső sarokban lévő ikonokhoz. Megjelenítése: "Információs" ikon.
  • A "Támogatási kérelmeim" menüpont "Projektjeim" névre változik. A menüponton belül a "Támogatási kérelem száma" oszlop neve "Projekt száma" megnevezésre módosul.
  • A "Szerződéseim" menüpont eltávolításra kerül. A szerződések a "Projektjeim" menüpontból érhetőek el az adott projekt kiválasztását követően.