Előfizetői tartalom

Nagy magyarországi beruházásra készül a Zalakerámia, egy okosüzem is lesz

MTI
Magyarországot bő egy évtizede még ledöntötte volna a lábáról egy mostanihoz hasonló járvány okozta válság, mára azonban a gazdaság életerőssé vált - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Romhányban, a Zalakerámia fejlesztéséről tartott sajtóeseményen, miután a vállalat bejelentette, hogy több mint 22 milliárd forintos kapacitásbővítő beruházást tervez.

Szijjártó Péter kiemelte: a Zalakerámia 2021-2025 között tervezi megvalósítani beruházását, amellyel a cég a térség meghatározó burkolóanyag-gyártójává válik. A bővítés részeként megépül egy új gyár, modernizálják a jelenlegi technológiát, és egy logisztikai bázist is kialakítanak Romhányban. A tárcavezető elmondta: a fejlesztéssel a cég 210 új munkahelyet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés