Előfizetői tartalom

A hétvégén megmutatják a jövőt a Szilícium-völgy nagymenői

Portfolio
Nem indulhat év tech-show nélkül. A héten veszi kezdetét Las Vegasban a CES (Consumer Electronic Show), ami arra hivatott, hogy a technológia szektor legújabb innovációit felvonultassa. A tavaly még csak ébredező virtuális valóság végre mainstream technológiává válhat idén, az önvezető autók egy lépéssel közelebb kerülhetnek ahhoz, hogy megjelenjenek az utakon, a drónok pedig szó szerint az ajtónkon kopogtatnak lassan.

Kapcsolódó cikkünk2016.12.26Képzeld el, hogy két kütyü beszélget egy önvezető autó hátsó ülésénA héten, január 5-én veszi kezdetét az év egyik legfontosabb fogyasztói elektronikai kiállítása, a CES Las Vegasban, ami a hagyományosan az év első nagy technológiai eseménye. Idén azt láthatjuk, hogy miután a hardverek tömegcikkeké váltak, a szoftverek fejlesztésére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés