Előfizetői tartalom

A nap legnagyobb meglepetése! Andy Vajnáé az első online kaszinó

Portfolio
Az LVC Diamond Kft. kaszinóüzemeltető megkapta az első magyarországi online kaszinó üzemeltetésére vonatkozó engedélyét a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV), a Vegas.hu oldalon a játékosok regisztrációja hamarosan megkezdődik - közölte a cég az MTI-vel kedden. Az a mellékes információ kimaradt a tudósításból, hogy az LVC Dimanond Kft. a Las Vegas Kft. tulajdonába tartozik, ami pedig Andy Vajna filmügyi biztosé.

Az engedély a NAV honlapján közzétett adatok szerint 2024. december 31-ig érvényes. A NAV honlapjáról ki is derülnek a részletek:Az MTI beszámolójából az is kiderül, hogy "a játékosok a befizetéseket bankkártyával, feltöltőkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy e-pénztárca megoldásokkal tudják intézni és egy napi 24 órában működő angol és magyar nyelvű élő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés