Előfizetői tartalom

A legnagyobb guruk tippjei - Ebbe fektess idén!

Portfolio
Kifejezetten jó a hangulat idén a világ tőzsdéin, a vezető részvényindexek több fontos kockázati tényező (választások, terrorcselekmények, Brexit stb.) ellenére csak idén 5-15 százalékot emelkedtek, a befektetési guruk többsége szerint sem olcsók már a részvénypiacok, a stock pickingnek azonban még van értelme, a Barron's-nak nyilatkozó befektetési szakemberek legfrissebb tippjeiből mazsoláztunk.

Brian Rogers, elnök, T. Rowe PriceRogers egyik kedvenc részvénye a Bed Bath & Beyond (BBBY). Az 1971-ben alapított amerikai áruházlánc az Egyesült Államokban, Puerto Ricóban, Mexikóban és Kanadában van jelen üzleteivel, tavaly 12,2 milliárd dollár árbevételt és 685 millió dollár adózott eredményt ért el. Az áruházlánc részvényárfolyama idén már több mint 10 százalékot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés