A Budapesti Értéktőzsde elnök-vezérigazgatója, Végh Richárd holnaptól felveszi a Waberer's törzsrészvényeit a terméklistára, azonban az első kereskedési nap meghatározására még nem kerül sor.
Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia


A Budapesti Értéktőzsde bejelentette, hogy elnök-vezérigazgatója, Végh Richárd a Waberer's 14 654 028 darab, egyenként 0,35 EUR névértékű, 5 128 909,8 euró össznévértékű, dematerializált, névre szóló törzsrészvényét holnaptól felveszi a terméklistára.

Végh Richárd egyúttal felhívta a befektetők és a piaci szereplők figyelmét arra, hogy a terméklistára történő felvétellel a Waberer's törzsrészvényei bevezetésre kerültek a tőzsdére, azonban tekintettel arra, hogy a vállalat a bevezetési kérelem benyújtásakor zártkörűen működő részvénytársaság, az első kereskedési nap meghatározására még nem került sor.

Ennek megfelelően a részvényekkel történő kereskedésre még nincs lehetőség. Végh Richárd ugyanakkor a kibocsátáshoz kapcsolódó mai sajtótájékoztatón elmondta, hogy nagyságrendileg július 6-ra tehető az a nap, amikor megkezdődhet majd a kereskedés a Waberer's papírjaival.