Előfizetői tartalom

A Mazda szép csendben beveszi Európát

Nincs megállás, már zsinórban tizenharmadik hónapja bővül az európai autópiac a legfrissebb statisztikák szerint, a sikerhez a luxusautó-gyártók és a volumengyártók egyaránt hozzájárultak. A gyártók teljesítményét vizsgálva pedig elmondható, hogy egyre szembetűnőbb az ázsiai szereplők előretörése. Ennek köszönhetően pedig a teljes értékesítésen belül egyre nagyobb szeletet hasítanak ki maguknak. Az ázsiaiak között is üde színfolt a Mazda, akinek az eladásai valósággal felrobbantak a SKYACTIV modellek megjelenése óta.

13 hónapja tart a bővülés Az európai új autó értékesítések (amikor személyautó értékesítésről vagy eladásról írunk minden esetben az újautó-regisztrációt értjük ez alatt) száma közel 1,23 millió darab volt szeptemberben, ami 6,4 százalékos bővülést jelentett az ACEA legfrissebb statisztikái szerint. Az első kilenc hónapot figyelembe véve pedig 6,1 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés