Előfizetői tartalom

Elfelejthetjük, amit az autóvásárlásról gondolunk - Változások jönnek

Recseg-ropog a járműgyártás több mint 100 éves üzleti modellje. A belsőégésű motorokat felváltja az elektromos hajtás, az ember hamarosan kénytelen lesz átengedni az irányítást a robotpilótának és egyre többen választják a közösségi járműmegosztást a saját autó megvásárlása és fenntartása helyett. Az új technológiák, a mobilalkalmazások, a virtuális- és kiterjesztett valóság alkalmazása természetesen a marketingtevékenységekre és az értékesítési-csatornákra is érdemi hatással vannak. Így a jövőben jó eséllyel elfelejthetjük az autóvásárlás ma ismert menetét, körülményeit. De hogy lesz mindebből 1-1,5 millió forintos fizetés idehaza? Budaházy Szabolccsal, az Arworks ügyvezető-alapítójával beszélgettünk.

Járműipar 2016 ősz - az AutoMotive Hungary kiállítás hivatalos konferenciája Ilyen és ehhez hasonló témákkal találkozhat a Járműipar 2016 ősz - az AutoMotive Hungary kiállítás hivatalos konferenciáján, amelyet a Magyar Gépjárműipari Egyesület és a Portfolio közösen szervez. Az eseményre meghatározó hazai és külföldi szakembereket, véleményformálókat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés