Előfizetői tartalom

Motorcsere a Mazda és a Toyota között

Portfolio
A Toyota Motor Corporation és a Mazda Motor Corporation hosszú távú megállapodást kötött, mely eredményeképpen a két vállalat erőforrásai, termékei és technológiái jobban hasznosulnak, így az együttműködés keretében érdekesebb autók épülnek majd, melyek kiszolgálják a világszerte mind bonyolultabb elvárásokkal rendelkező vásárlókat.

A Toyota és a Mazda együttműködése nem új keletű, hiszen a Mazda licence-szerződés keretében használhatja a Toyota hibrid technológiáit, valamint a Mazda kisautókat gyárt a Toyotának mexikói gyárában. "A SKYACTIV technológia és a "KODO - A mozgás lelke" formanyelv bizonyította, hogy a Mazda élen jár az autógyártásban, miközben hű marad gyökereihez. Ebben az értelemben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés